2020 október 11-én jelentette be a World Archery a hivatalos honlapján, hogy a 2021-es WA Teremíjász Világbajnokság (Indoor World Series) a COVID-19 járvány miatt hibrid megoldásban lesz megrendezve.

A versenysorozat novembertől februárig fog tartani. A versenyzők fordulónként klubjaikban, helyi versenyen vagy otthoni pályán lőnek versenyenként 60 vesszőt 18 méteres beltéri, vagy akár kültéri pályán egyaránt a hivatalos 40 centiméteres lőlapra (lehet függőleges/háromszög alakú 3 találatos és szimpla is).. A pontokat élő, vagy késtetett rendszerben gyűjtik össze egy applikáció segítségével. Az eredményeket nyílt rangsorolásban fogják értékelni férfi és női reflexíj, csigásíj és barebow kategóriában. Kor szerint nem leszenek szétválasztva a kategóriák.

forrás: World Archery

A négy fordulós versenysorozatban a nevezők a végleges rangsorolása a 3 legjobb eredmény alapján fog megtörténni. Nevezési díjat nem szednek az egyéni nevezőktől.

A csapatverseny résztvevőinek a World Archery versenynaptárában szereplő rendezvényeken kell meglőniük pontjaikat, ahol minimális nevezési díjra is számíthatnak. A csapatversenybe egyesületek, válogatottak és cégek csapatai is egyaránt nevezhetnek. A csapatdöntők élő közvetítésben fognak zajlani 2021 februárjának végén.

forrás: https://worldarchery.org/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Most szólj hozzá!
írd be ide nevedet