Közeledik a karácsony: ilyenkor sokan gondban vannak azzal, hogy mi lenne az ideális karácsonyi ajándék. Nos, összeállítottunk egy listát olyan dolgokból, amikkel valószínűleg örömöt lehet szerezni egy íjásznak.

Íjász-Ruházat

Az íjászok nagy része versenyekre is jár, vagy vadászni (vagy mindkettő). Nos, ide szükséges valamiféle ruházat: bakancs, nadrág, kabát, miegymás. Ezekkel nagyon melléfogni nem lehet, az egyetlen tanács, hogy tegyük el a blokkot, ha esetleg rossz lenne a méret.

A ruházat egy másik ága a “vicces” pólók, amik valahol íjász témájúak. Számos ilyen van, az egyik nagy kedvenc például az “ARCHER” feliratú, amit a periodikus tábla megfelelő elemeiből raktak ki.

ARCHER feliratú íjász póló
ARCHER feliratú íjász póló

Hordozható céltábla

Itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett hordozható célok, amiket könnyen be lehet akár a kocsiba is dobni, viszonylag kis helyen elférnek és strapabíróak. Alkalmas az otthoni edzésre anélkül, hogy egy óriási vesszőfogót kéne állvánnyal együtt tárolni. Ezek rendszerint ugyan abból az anyagból készülnek, mind a 3D-s állatok, ezért akár évekig is lehet használni anélkül, hogy le kéne cserélni.

Eleven 3D Dobókocka íjászoknak
Eleven 3D Dobókocka íjászoknak

Íjász témájú ékszerek

Főként a hölgyeket lehet ezzel a fajta ajándékkal meglepni, de azért akad a piacon férfiak számára szánt darab is szép számmal. Arról nem is beszélve, hogy néhány egyszerűbb darabot egy kis kézügyességgel akár mi magunk is össze tudunk otthon hozni!

Íjász medál
Íjász medál

Íjász kiegészítők

Egy íjász szinte mindig örül, ha fejlesztheti felszerelését, tehát sokszor a legegyszerűbb, ha ilyen irányba gondolkodunk. Ha például tudjuk az ajándékozni kívánt személy húzáshosszát, vesszőtípusát, akkor egy csokor vesszővel is meglephetjük.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Most szólj hozzá!
írd be ide nevedet